Activiteiten

cuma-2-640x186

“ Na het succes van “CUMA, het Eerste Avondmaal” zijn de voorbereidingen voor “CUMA , Het Eerste Avondmaal – Het Vervolg”, inmiddels in volle gang. Een avond met verrassende acts, enthousiaste mensen en bijzonder eten. De voorstelling wordt u aangeboden door PH2 in samenwerking met H19 en een groot aantal culturele verenigingen en talenten uit Oosterhout. “ Voor meer actuele informatie kunt u onze Facebook pagina bezoeken.


Carnaval in De Kleine Kaai

Van 6 februari tot en met 9 februari 2016 wordt ons productiehuis weer omgedoopt tot “De Kleine Kaai” . Dan wordt van 14 uur tot 19 uur weer gezellig gezinscarnaval gevierd!

Grote-zaal-carnaval

Voor actuele informatie check onze Facebook pagina.


 

Culturele manifestatie

CUMA 1: Het Eerste Avondmaal

21 november 2015
Aanvang 19:30
Productiehuis de Pannehoef
Wilhelminalaan 57-59, Oosterhout

————————–————————–————————–——–

Productiehuis de Pannehoef (PH2 ) brengt culinaire en culturele Oosterhoutse kwaliteiten samen in een cultinaire maaltijd.

Samen met H19, Filmhuis Oosterhout en een bonte verzameling aan Oosterhoutse culturele verenigingen en individuele talenten schotelt PH2 u een cultureel festijn met culinaire inslag voor.

Professionele en amateurkunstenaars geven extra geur, kleur en smaak aan fantasierijke gerechten, die ter plekke worden gekookt, gebraden en gestoofd door Oosterhoutse koks.

————————–————————–————————–——–

Kaarten: €17,50 Per persoon incl. diner

Bestellen:
• Digitaal via www.filmhuisoosterhout.nl
• Per mail reserveren bij Productiehuis de Pannehoef (info@phkwadraat.com)
• Bij H19 tijdens kantooruren
Facebook