Lazy Latin Sunday

Salsa matinee

Salsa Matinee

Productiehuis de Pannehoef organiseert een zgn. Salsa matinee . Iedere 4e zondag van de maand kan je op  de Latijns Amerikaanse klanken van DJ Marian heerlijk dansen. We starten op zondag 23 december as. Het wordt een matinee. Van 15.00 tot 19.00 uur kan een ieder die dat wil (gratis) genieten van die klanken en dansen op de zwoele tonen van de Salsa, Bachata, Merengue en andere Latijns Amerikaanse muziek. Op verzoek kan ook Kizomba worden gedraaid. Het wordt een middag voor het hele gezin. Zo zal er voor de kinderen een aparte speelhoek zijn waar ook zij de middaguren leuk kunnen doorbrengen. Kom en geniet van de relaxte sfeer waar iedereen met iedereen danst. Wij zullen regelmatig workshops organiseren voor  zowel beginners als meer gevorderde dansers. En de entree is gratis! Dus niets houdt je nog tegen om te komen toch!

Metamorfose ontmoetingsruimte

Het dansen zal plaatsvinden in de ontmoetingsruimte van Productiehuis de Pannehoef. Deze ontmoetingsruimte ondergaat momenteel een grote metamorfose. Daarvoor is het Designbureau Peer en Jacobs uit Oosterhout ingeschakeld. Onder hun bezielende leiding en samen met onze vrijwilligers wordt een meer eigentijdse en tropische sfeer gecreëerd. Die uitstekend past bij Lazy Latin Sunday! We zullen de komende tijd laten zien hoe het eruit komt te zien. Een klein voorproefje volgt hierna.

Productiehuis de Pannehoef Ontmoetingsruimte

Mee helpen?

Heb je interesse om vrijwillige barmedewerker te worden. Kijk dan hier.

Workshop

Op zondag 23 december as. zullen Dave en Rina van Dansschool Ritmo Latino een workshop Bachata Dominicana geven van ca. 15.00 uur tot 15.45 uur.