Kindertheater Zomerkaravaan daverend succes

Het optreden van het interactie kindertheater Lang en Gelukkig was een daverend succes. Anderhalf uur lang hingen de kinderen aan de lippen van Meneerte Peertje. En wat was het heerlijk koel binnen. 
Met dank aan de Oosterhoutse Zomerkaravaan.

Het Gebouw

De Pannehoef is niet zomaar EEN gebouw; het is HET Gebouw

HET Gebouw waar:

  • jong en oud actief bezig zijn met muziek, theater, zang en dans…
  • culturele verenigingen zich thuis voelen
  • in elke ruimte weer andere dingen gebeuren

Het Gebouw is:

  • mysterieus
  • authentiek
  • levendig
  • en tijdloos

Je kunt het meemaken op zaterdag 21 september: tijdens de feestelijke, culturele en culinaire avond van HET Gebouw.

Het avondvullende programma is een feestelijke combinatie van eten, drinken en podiumkunsten.
Driegangen-menu omlijst met humor, theatrale en muzikale hoogstandjes

Tussendoor vier verrassende ‘huiskameroptredens’.

Afterparty met live dansmuziek.

Om 18.30 uur staat een welkomstdrankje klaar.

Entreeprijs is € 25,00 (inclusief menu, exclusief consumpties)

Productie in samenwerking met cultureel en culinair Oosterhout

Kaarten reserveren:

Totaal: € -

Toneelgroep Link speelt zijn kleine juweel “Kwijt” in Productiehuis Pannehoef

Al eerder aan elkaar getoond, maar mede door het enthousiasme van zowel spelers als try-out publiek nu ook voor iedereen te zien !!!! 

Op zondag 7 Juli om 15:00 uur kunt u dit juweel in Productiehuis Pannehoef aanschouwen. Kaarten á € 3, alleen bij de kassa.

Kwijt is de eerste kleine productie compleet gecreëerd vanuit de leden van toneelgroep Link. Het verhaal is gebaseerd op een ervaring vanuit een van de spelers. Het script is zelf geschreven in grote lijnen.

Een ander lid van de groep wilde eens iets met regie proberen. Zo kwam een kleine groep samen die in de laatste maanden hebben geïmproviseerd geëxperimenteerd en zo voorts…

In “Kwijt” volgen we een echtpaar waarin “zij” een fysieke beperking heeft. Gelukkig heeft ze “hem”.. hij is haar mantelzorger… en haar man, haar liefde.. Een ideale situatie…

Maar als haar situatie verslechtert… als het echt moeilijk wordt… waar ligt dan de grens tussen zorg en liefde? Waar is de balans?  Is het vol te houden, of moet er gekozen worden tussen zorg en liefde?

The Eagles Tribute Band in Productiehuis Pannehoef!

Ben jij een Eagles-fan, dan hebben wij heel goed nieuws!!

Op zaterdag 23 november is er een geweldig optreden in Productiehuis Pannehoef  van

The Eagles Tribute Band.

Bestel nu alvast kaarten of noteer het in je agenda.

Een van Nederlands beste samengestelde cover-bands van de legendarische wereldgroep The Eagles…

Een gegarandeerde professionele show met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers, Wim van de Vliert (een van de meest bekende countryzangers van Nederland, speelde o.a. met Ilse de Lange), Jan Buis (toerde 12 jaar lang als gitarist/zanger met André Hazes) en natuurlijk de Desperado-leadzanger Humphrey Wenas).

Het podium is zowel letterlijk als figuurlijk gevuld met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten!

Totaal: € -

De Zomerkaravaan gaat van start!

Op vrijdag 21 juni gaat de Zomerkaravaan van start. Op verschillende locaties in Oosterhout worden activiteiten georganiseerd. Er is van alles te doen zoals zwemdisco, schilderen met zand, zomercircus, een schilderworkshop en kliederen met klei.

Ook wij doen mee!
Dinsdag 9 juli. Mini musical
Dinsdag 16 juli Creative schilderworkshop
Dinsdag 23 juli Kindertheater Lang en Gelukkig, hierbij zijn ook mama’s, papa’s, opa’s, oma’s of de oppas welkom!!

Aanmelden kan via https://www.sjorssportief.nl/

Klik op Programma om het hele programma te bekijken.

Eerste country dance avond geslaagd

Een groot aantal country dance fans zorgden voor een geslaagde eerste country dance avond. Vanaf nu is het iedere eerste zaterdagavond van de maand country in de Pannehoef met DJ Flying Lady. De stoelen gaan aan de kant en dansen maar! Voorkeur voor bepaalde dansen of muziek? De DJ draait op verzoek. Entree is gratis, iedereen is welkom en alleen komen kijken kan natuurlijk ook. Gewoon gezellig. Tot zaterdag 1 juni . Zaal open 19.30 uur.

NIEUW: Line Dance: iedere 1e zaterdag van de maand

Vanaf zaterdag 4 mei is er voortaan iedere 1e zaterdag van de maand van 19.30 tot 24.00 uur line dance met medewerking van de Flying Birds Country Dance in Productiehuis Pannehoef. DJ Flying Lady zal passende en gezellige muziek op verzoek draaien. Vele dansers kunnen genieten van een gezellige ambiance en de geweldige houten dansvloer. Plezier en ontspanning staan voorop. De entree is GRATIS dus dat hoeft je niet tegen te houden.

Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Bij linedance worden er in lijnen/rijen gedanst, zo wordt het één geheel. Ook worden er dezelfde bewegingen en op dezelfde maat gedanst. Wat ook kenbaar is voor linedance is dat er vaak een basis gedanst wordt van bijvoorbeeld totaal 32 tellen (4 keer 8 tellen) en deze achter elkaar herhaald wordt.

Op zondag 14 april 2019 Internationaal Kinderfeest!

Internationaal kinderfeest

Het thema van de organisatie dit jaar is Barış Manço. Barış Manço was een Turks rockzanger, songwriter en televisieproducent. Verder was hij dol op kinderen en stond hij bekend met zijn kinderprogramma “Adam olacak çocuk” wat kan worden vertaald als “De volwassenen van de toekomst”.

Voel je vrij om een kijkje te komen nemen. Het programma bestaat onder andere uit diverse Turkse volksdansen en allerlei andere optredens passend bij dit thema; ‘Baris Manco’. De lach van een kind zou zomaar het mooiste geluid op aarde zijn. Kom jij ook genieten van het gelach en mee lachen met de organisatoren. We hopen je op 14 april te zien!

Aanvang 14.00 uur
Einde 17.00 uur

Entree is gratis.