Over ons

Wie zijn wij?

Pannehoef is een stichting die een thuis wil bieden aan alle podiumkunstenaars en andere creatieve geesten van Oosterhout. Er is volop ruimte om te repeteren en te experimenteren. Een groot koor of een net beginnend clubje, iedereen is welkom met een passie voor het podium. Bij ons kun je niet alleen repeteren, maar ook het podium op zoeken om de resultaten te tonen aan het publiek. We staan open voor ieder cultureel initiatief en geven dat graag een plek in ons programma. Want dat is de Pannehoef óók: een plek waar je als bezoeker kunt genieten van een veelzijdig cultureel programma in de ruimste zin van het woord. Bekijk hier onze introductiefilm.

Daarnaast verhuren we ruimtes voor activiteiten met een cultureel/maatschappelijke inslag. Met ondersteuning van één parttime kracht, de floormanager, wordt de Pannehoef volledig gerund door vrijwilligers. Dit geldt ook voor het bestuur.

Verhuur repetitieruimtes

We hebben verschillende zalen in verschillende formaten en voor verschillende activiteiten.
Je kunt eenmalig huren, maar ook voor een langere tijd.

Podium voor optredens

We bieden verschillende podia voor optredens. Wil je jezelf of je vereniging, instelling of bedrijf presenteren dan hebben wij daar de ruimte en de faciliteiten voor.

Cultureel programma

Regelmatig organiseren we concerten of andere culturele activiteiten . Wil je zelf, met je groep of band, komen optreden, dat kan. Heb je iets moois gezien? Tip ons!

favicon-96x96

Bestuur

Hier kunt u de bestuursleden en adviseurs van de Pannehoef zien. Samen met de floormanager beheren zij en ontwikkelen zij de Pannehoef. Het ultieme doel is de culturele verenigingen in Oosterhout te faciliteren bij hun ontwikkeling.

Jacques Uitterhoeve

Jacques Uitterhoeve

Voorzitter

Bert van Bokhoven

Bert van Bokhoven

Bestuurslid, horeca

Hans Beerens

Hans Beerens

Secretaris

Liesbeth Vermeulen

Liesbeth Vermeulen

Adviseur

Arnold Seesink

Arnold Seesink

Bestuurslid

BasBurger

Bas Burger

Penningmeester

Elske Tilburgs

Elske Tilburgs

Floormanager

Scroll naar top